WEBSHOP

webshop

Waarom heb ik een webshop nodig?

 

Aanwezig zijn op het internet wordt elke dag steeds van groter belang. Via een webshop kan je een online swhowroom creëren. Steeds meer mensen gaan eerst online kijken, pas daarna maken ze hun definitieve keuze.

 

Via een webshop wordt de drempel naar de fysieke locatie een stuk kleiner of ze kunnen de producten thuis laten leveren.

 

Via een webshop zorg je ervoor dat jou producten voor iedereen zichtbaar worden en niet enkel meer voor de lokale klanten.

“Ik heb daar allemaal geen tijd voor!”

 

Zelf een zaak runnen vraagt héél wat energie en vooral tijd. De website of webshop komt vaak op de laatste plaats terwijl deze van vitaal belang is voor je onderneming. Heb je echt te weinig tijd dan kunnen wij je helpen met de inhoud van de webshop.

 

98% van de mensen starten met zoeken op Google naar een bepaalde dienst of product. Als je daar nergens tussen staat of je bent niet online aanwezig ben je gezien en gaan je concurrenten met je klanten aan de haal.

Hoe gaan we te werk?

 

We zorgen ervoor dat de webshop afgestemd wordt op jouw behoeften.

 

  • Wat wil je verkopen?
  • Wie zijn je klanten?
  • Distributie en logistiek?
  • Welke layout wil je voor je webshop

 

Van zodra de shop online is kunnen we deze gaan promoten via sociale media, nieuwsbrieven, Google Adwords,enz… Door onze eigen ervaringen in het runnen van een webshop kunnen we specifiek advies geven.

 

Het eerste jaar krijg je gratis bijstand. Gedurende dat jaar helpen we waar nodig. Via telefoon of mail kan je ons steeds bereiken. Zo zijn we zeker dat jouw webshop 100% in orde is.

Prestashop software