PRESTASHOP- WORDPRESS HOSTING

Op zoek naar een veilige hosting die ultrasnel is? En ook nog eens makkelijk in beheer? Wij werken reeds jarenlang samen met Combell.

Waarom heb je een goede hosting nodig?

 Als je een webwinkel wilt beginnen, heb je hosting nodig. Hosting is de dienst die ervoor zorgt dat je website online bereikbaar is voor je klanten. Maar waarom is hosting zo belangrijk voor je webwinkel? In deze blog post geef ik je drie redenen.

1.  De hosting bepaalt de snelheid van je website.

Een snelle website is essentieel voor een goede gebruikerservaring en een hoge conversie. Niemand houdt van een trage website die langzaam laadt of hapert. Met een goede hosting provider kun je ervoor zorgen dat je website snel en soepel draait, zodat je klanten niet afhaken.

 2. Hosting beïnvloedt de veiligheid van je website.

Een veilige website is belangrijk voor het vertrouwen van je klanten en het beschermen van je gegevens. Je wilt niet dat hackers toegang krijgen tot je website of dat je klantgegevens gestolen worden. Met een goede hosting provider kun je gebruik maken van SSL-certificaten, firewalls, backups en andere beveiligingsmaatregelen om je website te beschermen.

3. Hosting biedt de mogelijkheid om je website te optimaliseren.

Een geoptimaliseerde website is belangrijk voor het aantrekken en behouden van je klanten. Je wilt dat je website goed vindbaar is in de zoekmachines, dat je website zich aanpast aan verschillende apparaten en schermen, en dat je website makkelijk te beheren is. Met een goede hosting provider kun je gebruik maken van SEO-tools, responsive design, CMS-systemen en andere optimalisatiefuncties om je website te verbeteren.

Kortom, hosting is een cruciaal onderdeel van je webwinkel. Het bepaalt de snelheid, de veiligheid en de optimalisatie van je website. Daarom is het belangrijk om een goede hosting provider te kiezen die aan je wensen en eisen voldoet. Zo kun je een succesvolle webwinkel opzetten en laten groeien.

Kies het pakket dat bij jou past.

Beveiliging met Combell Shield 

COMPLETE BEVEILIGING TEGEN MALWARE, HACKING EN DDOS

Met Combell Shield trek je een echt afweerschild op rond jouw hosting en dit op verschillende niveaus. Om zowel je applicatie, het besturingssysteem, als het netwerk te beschermen. Achter Combell Shield zit je echt veilig.