Diensten

Wat kunnen we voor je doen?

Website

Je hebt net een nieuwe zaak uit de grond gestampt en je wil zo snel mogelijk een nieuwe website? En liefst één die er stralend uitziet op smartphone, tablet en op de pc?

 

Of je hebt er al één maar je bent dringend aan vernieuwing toe want als je op je smartphone kijkt merk je dat er van je prachtige foto’s niet veel meer overblijft?

 

Aarzel dan geen seconde langer en neem contact met ons op. Dan zitten we vrijblijvend samen en bekijken we wat we voor je kunnen doen! Dan kan je je zelf 100% op je eigen zaak richten en hoef je geen extra energie in de website te steken.

Meer info

Webshop

Je droomt ervan je eigen webwinkel te beginnen? Of je hebt al een fysieke winkel en merkt hoe groot de vraag geworden is naar je webshop?

 

Zonder online webwinkel maak je geen kans meer tegen de rest, zo simpel is het.

 

Of je nu thuis handgemaakte juwelen maakt, of in een bekende winkelstraat een kledingzaak runt, dat maakt voor ons niet uit. We gaan samen samen zitten er zorgen ervoor dat je online business kan doen.

Meer info

Drukwerk

Een nieuw logo, visitekaartje, drukwerk of een volledige huisstijl?

 

Wij zorgen voor een verfrissende huisstijl waardoor je je in 2017 als herboren voelt. Gedaan met die oude visitekaartje en geschreven facturen. Vanaf nu ben je op en top professional!

Meer info

Social Media

We bekijken samen wat de sociale media voor je kan betekenen. Niet aanwezig zijn op de sociale media lijkt immers ondenkbaar geworden.

 

Alleen heb je als ondernemer niet altijd tijd of zin.

 

We begeleiden je om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van sociale media, indien nodig nemen we het zelfs van je over zodat je je geen zorgen hoeft te maken.